Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ XANTHIBASKET





xanthibasket. Στέλλιο σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί κάνατε μια τεράστια υπέρβαση.
 Πολλοί πιστεύαμε ότι ο Εθνικός είχε την δυνατότητα να κάνει την έκπληξη.

Σ.Τελούδης. Μετά το δεύτερο παιχνίδι και την σπουδαία νίκη είδαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα . Και αυτό θα ήταν μια νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου που σημαίνει και πρόκριση στην τετράδα. Διαβάσαμε πολύ καλά τον αντίπαλο και το πλάνο ήταν να πιέσουμε τον αντίπαλο μειώνοντας την δύναμή του εκεί που υπερτερεί. Μέσα στην ρακέτα. Με καλές κινήσεις το καταφέραμε και έμενε επιθετικά να βάλουμε τα σουτ. Φυσικά είχαμε δώσει μια υπόσχεση σαν ομάδα πως μπορούμε να αντέξουμε τρέξιμο και πίεση για σαράντα λεπτά. Εκεί είναι και το ουσιαστικό αυτό που καθόρισε την έκβαση του παιχνιδιού. Παίζαμε με ένα αντίπαλο που οι παίκτες έχουν τεράστια εμπειρία. Εμείς δεν την έχουμε αλλά έχουμε όρεξη αντοχές και πείσμα. Και τα καταφέραμε. Και για είμαι δίκαιος τα παιδιά τα κατάφεραν γιατί αυτά το πίστεψαν και έκαναν την υπέρβαση. Είναι απίθανο αυτό που κατάφεραν και πιστεύω ότι ακόμη δεν το έχουν καταλάβει. Ζούνε μεγάλες στιγμές και πιστεύω δίκαια.
xanthibasket.  Θα έλεγα ότι είναι μια δικαίωση των προσπαθειών και της αλλαγής στην όλη φιλοσοφία .Νέα παιδιά που έχουν διάθεση που παίρνουν ευκαιρίες .Και η δικαίωση είναι η καλύτερη απόδειξη.Στον όμιλό μας το σύνολο των ομάδων έχει προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές. Αντίθετα στον άλλο όμιλο αυτό είναι η εξαίρεση. Πιστεύει ότι συνέβαλε και αυτό ?

Σ.Τελούδης.  Έτσι είναι. Άλλαξε η φιλοσοφία που δεν απέδιδε καρπούς και στερούσε το δικαίωμα συμμετοχής από τα νέα παιδιά. Στην πράξη αυτή η αλλαγή ήταν μια απόφαση όλων στην ομάδα και τώρα έρχεται η δικαίωση. Πραγματικά στον όμιλό μας το σύνολο των ομάδων έχει επενδύσει στα νέα παιδιά και βλέπουμε και καλύτερο μπάσκετ και υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού. Αν περάσει και το Δημοκρίτειο θα είναι η απόλυτη επιβράβευση των προσπαθειών των ομάδων στον όμιλό μας.
Αυτό θα πρέπει να είναι και το βασικό σημείο στόχευσης όλων. Το μέλλον είναι τα παιδιά και μόνο έτσι θα υπάρχει εξέλιξη στο μπάσκετ.
   
xanthibasket.Επόμενος αντίπαλος ο ΑΣΤΕΡΑΣ.

Σ.Τελούδης. Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΣΤΕΡΑ που πιστεύω ότι πέρασε δίκαια τον ΑΟΣ και δίκαια τερμάτισε δεύτερος στον όμιλό μας. Εμείς θα παλέψουμε .'Ένα παιχνίδι είναι και όλα μπορεί να γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου