Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Α΄2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ

          ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ- ΠΥΛΑΙΑ 64-55


Άνετη νίκη με πολύ καλή εμφάνιση για τη Γυναικεία ομάδα των Τιτάνων Δράμας πριν από λίγο στο Κρακτίδη. Η Δραμινή ομάδα αγωνίστηκε χωρίς την τραυματία και πρώτη σκόρερ της ,Ελευθερία Γαιτάνη αλλά με συλλογική προσπάθεια και πολύ σωστή καθοδήγηση κατάφερε να πάρει την νίκη από μία πάρα πολύ καλή ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Πυλαίας ήταν μπροστά στο σκορ εκμεταλλευόμενη την αστοχία των παικτριών των Τιτάνων.Οι παίκτριες της ομάδας μας  ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένες στην άμυνα , ειδικά πάνω στη Καραμπατζάκη, που είναι το επιθετικό όπλο της Πυλαίας αλλά και η πρώτη σκόρερ του Πρωταθλήματος.
Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισαν να μπαίνουν τα σουτ από τις παίκτριες της Δραμινής ομάδας και η πολύ καλή άμυνα 4 ζώνη και μία man to man στην Καραμπατζάκη, δέχτηκαν μόνο 16 πόντους, άρχισαν να ξεφεύγουν στο σκορ και η νίκη ήρθε με πολύ άνεση. 
Από την ομάδα των Τιτάνων Δράμας ξεχώρισαν όλες οι παίκτριες αλλά ειδικά η Θάλεια Μαραγκού ήταν καταπληκτική.
Δεκάλεπτα: 12-13, 21-29, 40-38, 64-55
Διαιτητές: Καλέσης-Χρυσάφης
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Καρατσομπάνης):  Στάικου, Μαραγκού 22(2), Καριώτη, Τόγα, Σαμολαδά 10(3), Γαϊτάνη Α. 13, Τζιαμπάζη 9(2), Γιαντσιώρη 10.


ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ  (Λίτσου): Μπαλλά, Πετρίδου 7(1), Κατσαμούρη 4, Λάλου 6, Σταμπή 5(1), Καραμπατζάκη 8(1), Παπαρδέλα 2, Τζήμου 15(1), Βατσιτσίδου 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου