Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Α΄2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

              Τιτάνες Δράμας – Πανσερραϊκός 56-44


Νίκησε η ομάδα των Τιτάνων Δράμας τον γειτονικό Πανσεραικό των <<δικών>> μας Λένιας Κουτούση και Λίας Πελτέκη. Στο παιχνίδι βέβαια δεν έπαιξε η πρώην αρχηγός των Τιτάνων Δράμας Λένια Κουτούση λόγω κάποιου οικογενειακού προβλήματος.
Η επιτυχία της Δραμινής ομάδας επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο της πρώτης σκόρερ της Ελευθερίας Γαιτάνη στο 3ο δεκάλεπτο, σε μία διεκδίκηση της μπάλλας.
Στο 2ο δεκάλεπτο προηγήθηκε και ο τραυματισμός της play maker του Πανσεραικού Νίκης Χωλοπούλου στο γόνατο.
Ευχή όλων είναι οι τραυματισμοί και των 2 κοριτσιών να μην είναι σοβαροί και να επανέλθουν τάχιστα στους αγωνιστικούς χώρους.
Βέβαια 2 σοβαροί τραυματισμοί στον ίδιο αγώνα ίσως να είναι ένα τυχαίο γεγονός, αλλά πρέπει να προβληματίσουν και την Δημοτική αρχή που είναι άμεσα υπεύθυνη για το κλειστό Γυμναστήριο Κρακτίδη.
Διαιτητές: Κολοκυθάς-Γιαννούλης
Δεκάλεπτα: 11-12, 29-20, 50-27, 56-44
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Καρατσομπάνης):  Τερτλίδου, Μαραγκού 8, Καριώτη,  Σαμολαδά 10(2), Γαϊτάνη Α. 10, Τζιαμπάζη 14(4), Γαϊτάνη Ε. 5(1), Γιαντσιώρη 9, Αθανασιάδου, Βαρσάμη, Αρσένογλου Μ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (Δώδος): Χωλοπούλου 6, Πιτσιάβα 9(1), Τσάντα 13(3), Πελτέκη 3, Χύσα 2, Μπακιρτζίδου 8, Κίναλη, Γκανάτσιου 1, Νασιάκου 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου