Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΑΡ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

Αρ. Ιωαννίδης: «Ο ΚΑΟΔ δε φεύγει από τη Δράμα»

                         ioannidis-kaod1
Ο πρόεδρος του ΚΑΟΔ, Άρης Ιωαννίδης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Τάπες και καρφώματα" όπου αναφέρθηκε στο πλάνο των Δραμινών για τη νέα σεζόν και τα σενάρια περί αλλαγής έδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του ΚΑΟΔ:


Για τους φετινούς στόχους της ΚΑΟΔ: "Ο ΚΑΟΔ είναι σκαλοπάτι για αρκετούς αθλητές, γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί που συνεχίζουν την καριέρα τους με καλύτερα συμβόλαια και αναφέρομαι τόσο σε Έλληνες όσο και σε ξένους. Πρέπει να ξέρετε ότι είμαστε μια ομάδα που δεν οφείλουμε το παραμικρό. Έχουμε ένα πλάνο πάνω στο οποίο βαδίζουμε και θα βαδίζουμε και φέτος. Θέλουμε κάθε χρόνο να μένουμε στην κατηγορία, να προσφέρουμε θέαμα και ο κόσμος να απολαμβάνει τους αγώνες".

Για το ενδεχόμενο να αλλάξει η έδρα: "Ακούστηκαν και πέρυσι αυτά τα σενάρια, τα οποία είναι επιστημονικής φαντασίας. Δεν υπάρχει περίπτωση το ΑΦΜ του ΚΑΟΔ να φύγει ποτέ από την Δράμα".

Για την συμφωνία με τη NOVA: "Ο προέδρος του ΕΣΑΚΕ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να εξασφαλίσει έσοδα. Έχοντας ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο εγγυημένο οι ομάδες μπορούν να κάνουν προγραμματισμό και αυτή η εξέλιξη είναι σημαντική για ομάδες της επαρχίας".

Για το φετινό πρωτάθλημα της Basket League: "Υπήρξε αύξηση των εισιτηρίων πέρυσι. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κάνουν κινήσεις, ο Άρης έχει κάνει κάποιες μεταγραφές όπως και η ΑΕΚ. Το μπάσκετ απλώθηκε στην επαρχία γιατί φέτος έχουμε μόλις 4 ομάδες στην Αθήνα. Θα βλέπετε γεμάτα γήπεδα στην επαρχία. Είμαι αισιόδοξος για την φετινή εικόνα της επαρχίας στο πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου