Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Α΄2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ.

          ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 56-49.

Σήμερα αναμετρήθηκαν στο Κρακτίδη η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (Τιτάνες) με την καλύτερη επίθεση (Ολύμπια).Η καλύτερη άμυνα πανηγύρισε  μία άνετη νίκη επί της καλύτερης επίθεσης.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την Δραμινή ομάδα. Επικράτησε πλήρως στο παρκέ 21-5( το α΄δεκάλεπτο), σε όλους του τομείς, στην άμυνα και στην επίθεση.Στο β΄ δεκάλεπτο η Λάρισα ισορρόπησε το παιχνίδι, άρχισε να βρίσκει το δρόμο για το αντίπαλο καλάθι αλλά η σκόρερ της Κουτσουνούρη περιορίστηκε πολύ καλά από την Γιαντιώρη.
 Στην επανάληψη ξύπνησε η Λένια Κουτούση που σήκωσε στις πλάτες της την ομάδα και με καθοριστικά καλάθια οδήγησε την ομάδα της στην νίκη και συγχρόνως περιόρισε τις όποιες ελπίδες των αντιπάλων για την νίκη.  Από την ομάδα των Τιτάνων δεν  υστέρησε καμμία. Η ομάδα της Λάρισας δεν δικαίωσε την φήμη της και την βαθμολογική της θέση.
Δεκάλεπτα: 21-5, 28-23, 41-32, 56-49.
ΤΙΤΑΝΕΣ : Γαιτάνη 11(1), Στάικου 2, Γαιτανίδου, Αλεξοπούλου, Κεσεσίδου 2, Φούντα, Γιαντιώρη 13, Πελτέκη 9(2), Κουτούση 19, Δημητρακούδη, Κυριακίδου, Χατζησάββα.
ΟΛΥΜΠΙΑ : Κυριτσάκα, Καψοκόλη 4, Ράπτη, Σουλιώτη 4, Σπυροπούλου 10(1), Χαβαλέ 20(3), Κουτσουνούρη 11, Καλλίδη, Ντριστέλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου