Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΙΤΑΝΩΝ.

Κέρδισαν σε εμπειρίες και παραστάσεις οι Παίδες των Τιτάνων



Καλή παρουσία της ομάδας και ατομικές διακρίσεις για Γρηγοριάδη και Χατζόπουλο

Καλή παρουσία είχε η παιδική ομάδα μπάσκετ των Τιτάνων Δράμας στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων που έγινε στην Χαλκίδα. Η δραμινή ομάδα και μόνο που συμμετείχε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην τελική 6αδα της Ελλάδος αποτελεί εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα ο απολογισμός 1 νίκη και 4 ήττες και η 5η από τις 6 θέσεις στο τουρνουά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, αυτό που κρατάνε όμως στους Τιτάνες είναι ότι η ομάδα κέρδισε πολλά σε εμπειρίες και παραστάσεις που θα την βοηθήσουν τα μέγιστα στο μέλλον. Ο ανταγωνισμός ήταν και λίγο άνισος, μια και οι περισσότερες ομάδες είχαν δεξαμενή παικτών από μεγάλο φάσμα, αντίθετα με τους Τιτάνες που φυσικά περιορίζονται στους ντόπιους παίκτες. Αρκεί να αναφέρουμε ότι ο Μαντουλίδης που πήρε και την πρωτιά, είχε 4 μεταγραφές σε σχέση με πέρσι και ενώ όλες οι ομάδες είχαν ψηλούς με ύψος 2,00 και άνω, ο πιο ψηλός παίκτης της δικής μας ομάδας ήταν 1,90!!!
Στην καλύτερη 5αδα του τουρνούα ο Θόδωρος Γρηγοριάδης
Μεγάλη διάκριση για την ομάδα σίγουρα, η επιλογή μετά από ψηφοφορία του Θόδωρου Γρηγοριάδη στην καλύτερη 5αδα του τουρνουά(ήταν και 2ος σκόρερ συνολικά στο τουρνουά), ενώ και ο Χατζόπουλος ήταν πρώτος στην κατηγορία των 3 πόντων με 13 στο σύνολο. Ο Θόδωρος Γρηγοριάδης κέρδισε με την αξία του αυτή την θέση, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των Τιτάνων στο τουρνουά με 118 πόντους και 11 τρίποντα. Τους υπόλοιπους πόντους των Τιτάνων σημείωσαν: Χατζόπουλος 52(με 13 τρίποντα ήταν ο πρώτος στην σχετική κατηγορία στο τουρνουά), Γαϊτάνης 46, Παρλακίδης 30, Κακατσίδης 21, Μασάδης 16, Μπέσσας 7, Κωνσταντινίδης 7, Παναγιώτου 5, Δημούδης 5, ενώ συμμετοχή είχαν χωρίς να σκοράρουν οι Καγγελίδης και Καραγιαννίδης.
Στέφανος Θεοδοσιάδης: Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει
Mας μίλησε ο προπονητής της Παιδικής ομάδας των Τιτάνων Στέφανος Θεοδοσιάδης.Πιο συγκεκριμένα μας είπε:«Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την μεγάλη τους επιτυχία και διάκριση.Δεν είναι και λίγο πράγμα για 2η σερί χρονιά να φτάνουμε στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και να καθιερωνόμαστε πλέον στην ελίτ της κατηγορίας μας.Νομίζω ότι αν κερδίζαμε το πρώτο ματς με την διοργανώτρια Χαλκίδα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερη πορεία, μας επηρέασε όμως ο τραυματισμός του βασικού μας πλέιμεικερ και οργανωτή της ομάδας Γαϊτάνη.Κερδίσαμε πολλά σε παραστάσεις και εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον.Ανταγωνιστήκαμε ομάδες που είχαν στους ψηλούς περισσότερες λύσεις από εμάς και εκεί ήταν η μεγάλη διαφορά με τον δικό μας πιο ψηλό παίκτη να είναι στο 1,90 και να αντιμετωπίζει παίκτες με 2 μέτρα και άνω.Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά για την μεγάλη επιτυχία τους.»
Τα 5 παιχνίδια των Τιτάνων Δράμας
Η πορεία των Τιτάνων θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, τουλάχιστον αν κέρδιζε το πρώτο ματς με τους διοργανωτές της Παναγίτσας Χαλκίδας που το έχασε στα σημεία και όντας επηρεασμένη η ομάδα από τον τραυματισμό του βασικού πλέιμεικερ Βαρδή Γαϊτάνη που δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που μπορεί. Πάμε να δούμε αναλυτικά όμως κατά σειρά τα φύλλο αγώνα από τα 5 ματς της τελικής φάσης στο τουρνουά που έδωσαν οι Τιτάνες Δράμας:

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΤΙΤΑΝΕΣ 60-55
Κακό ξεκίνημα για τα παιδιά των Τιτάνων στην πρεμιέρα και ήττα από την Χαλκίδα.
Εξαιρετικό ματς έκανε ο Θόδωρος Γρηγοριάδης αλλά και όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο.
Η σύνθεση της δραμινής ομάδας:
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Στέφανος Θεοδοσιάδης):
Γαϊτάνης 5, Καραγιαννίδης, Κωνσταντινίδης, Κακατσίδης 4, Γρηγοριάδης 29(2), Παρλακίδης 7, Μασάδης 4(1), Μπέσσας, Χατζόπουλος 2, Καγγελίδης, Παναγιώτου 2, Δημούδης 2.

ΤΙΤΑΝΕΣ – ΔΟΥΚΑΣ 59-75
Δεν τα κατάφερε η ομάδα των Τιτάνων και στο δεύτερο παιχνίδι, παρά την καλή προσπάθεια όλων των παιδιών. Η ομάδα του Δούκα ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά όσες φορές η ομάδα της Δράμας πλησίαζε κοντά στο σκορ οι 2 διαιτητές, με τα σφυρίγματά τους φρόντιζαν να μη γίνει αυτό.
Διαιτητές: Παντελίδης-Μαμασούκα.
Τα δεκάλεπτα: 11-21, 27-40 ημίχρονο, 43-56, 59-75 τελικό αποτέλεσμα.
TΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Στέφανος Θεοδοσιάδης):
Γαϊτάνης 8(1), Καραγιαννίδης, Κωνσταντινίδης 2, Κακατσίδης 4, Γρηγοριάδης 17, Παρλακίδης 6, Μασάδης 5(1), Μπέσσας 3, Χατζόπουλος 13(3), Καγγελίδης, Παναγιώτου 1, Δημούδης.
ΔΟΥΚΑΣ (Μπακογεώργος):
Δούβλης 4, Φωτόπουλος, Μάστορος 3, Μπακοδήμος, Τζελάλης 18(3), Κούτρας Χρ. 25(1), Κούτρας Α. 9(1), Αγραβάνης 10(1), Γεραμάνης 2, Γκίνης 2, Θεοδωρικάκος, Κατσούλης 2

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ – ΤΙΤΑΝΕΣ 68-75
Νίκη 
που την πίστεψαν και πάλεψαν γιαυτό κατάφεραν επί της Πάτρας τα παιδιά των Τιτάνων Δράμας. Αν και έχαναν στο 1ο ημίχρονο με 31-28, με ένα επί μέρους σκορ 12-26 στο τρίτο δεκάλεπτο φέρανε την ανατροπή στο παιχνίδι και κέρδισαν με χαρακτηριστική άνεση. Ο Θόδωρος Γρηγοριάδης και πάλι ήταν ασταμάτητος, έκανε ότι ήθελε στην επίθεση αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά έδωσαν τα πάντα για την νίκη.
Διαιτητές: Ραχιώτης-Στρέμπας
Τα δεκάλεπτα: 14-11, 31-28 ημίχρονο, 43-54, 68-75 τελικό αποτέλεσμα.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ (Μπερδέσης):
Αζαριάς 15(1), Παρασκευόπουλος, Σπανός, Μπαζίνας 2, Ντρέου, Σερέτης 6, Στάνκοβιτς 2, Κασπίρης 3(1), Οικονομόπουλος, Πολυδωρόπουλος 18(2), Τάταρης 18, Σακελλαρίου 4.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Στέφανος Θεοδοσιάδης):
Γαϊτάνης 15(2), Καραγιαννίδης, Κωνσταντινίδης, Κακατσίδης 8, Γρηγοριάδης 42(4), Παρλακίδης 2, Μασάδης, Μπέσσας, Χατζόπουλος 6(1), Καγγελίδης, Παναγιώτου, Δημούδης 2.

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ – ΤΙΤΑΝΕΣ 82-59
Κατά την προτελευταία ημέρα των αγώνων οι Τιτάνες Δράμας έχασαν  από έναν καλύτερο αντίπαλο ο οποίος ήταν μπροστά στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού και διατήρησε την πρωτοπορία μέχρι το τέλος.
Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για την νίκη αλλά είχαν απέναντι τους τους ψηλούς του Μαντουλίδη οι οποίοι ξεχώρισαν σε όλο το τουρνουά, ειδικά ο Χρηστίδης.
Διαιτητές: Παυλόπουλος-Αποστολίδης
Τα δεκάλεπτα: 24-6, 43-24 ημίχρονο, 64-44, 82-59 τελικό αποτέλεσμα.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Μπελούλης):
Γεωργίου 10, Παπαδόπουλος Ν. 3(1), Λεμονάκης 10(1), Παπαδόπουλος Β. 5(1), Γκαβέζος, Τσιακίρης 9(1), Μπρόζος, Χρηστίδης 30, Μπίλιος 3, Καλαμπόκης 9, Βαϊντερλής, Κεραμίδας 3.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Στέφανος Θεοδοσιάδης):
Γαϊτάνης 5, Καραγιαννίδης, Κωνσταντινίδης 5(1), Κακατσίδης 3, Γρηγοριάδης 8(1), Παρλακίδης 12, Μασάδης 4, Μπέσσας 2, Χατζόπουλος 20(6), Καγγελίδης, Παναγιώτου, Δημούδης.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 59-82
Με ήττα αποχαιρέτησε την διοργάνωση η ομάδα των Τιτάνων Δράμας.
Αν και ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι η ομάδα μας, δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τα ύψη των παιδιών του Ικάρου και τα σφυρίγματα των διαιτητών.
Διαιτητές: Παντελίδης - Σπυρόπουλος
Τα δεκάλεπτα: 19-24, 35-45 ημίχρονο, 46-66, 59-82 τελικό αποτέλεσμα.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Στέφανος Θεοδοσιάδης):
Γαϊτάνης 13(1), Καραγιαννίδης, Κωνσταντινίδης, Κακατσίδης 2, Γρηγοριάδης 22(4), Παρλακίδης 3, Μασάδης 3, Μπέσσας 2, Χατζόπουλος 11(3), Καγγελίδης, Παναγιώτου 2, Δημούδης 1.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ζαφειράκης):
Μακρίδης 5(1), Δήμος, Πασσαλίδης 4, Σκούφης 2, Τάρλας 13, Παπαδάκης 10, Μακρυθανάσης, Ζορμπάς, Σάλεχ 11, Αλεξανδρόπουλος Η. 3(1), Κουρέπης 32, Αλεξανδρόπουλος Θ. 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου