Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΙΤΑΝΩΝ.


Τα νέα των Τιτάνων στους άνδρες.


titanes-logoΜε μεγάλη χαρά και με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ο προπονητής των Τιτάνων Νίκος Γρηγοριάδης είδε τον Αδαμόπουλο Γρήγορη να επανέρχεται στις τάξεις των Τιτάνων . Ο ύψους 1,87 guard θα είναι ένα από τα νέα παιδιά που θα βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια των Τιτάνων να καθιερωθούν στις Εθνικές κατηγορίες. Τα νέα πρόσωπα που θα έχουν στο φετινό roster είναι αρκετά αφού θα προωθηθούν παίχτες από το εφηβικό και με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων ,από τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομών οπού γίνετε σπουδαία δουλεία, που θα δώσουν πνοή και όραμα στους Δραμινους καλαθοσφαιριστές. Το επόμενο βήμα είναι να καθιερωθεί ότι οι Τιτάνες θα έχουν στο roster τους παίχτες από τα τμήματα ανάπτυξης με στόχο την ανάδειξη ΔΡΑΜΙΝΩΝ καλαθοσφαιριστών.......


....Ο προπονητής των Τιτάνων και επί χρόνια προπονητής του ΚΑΟΔ κ. Νίκος Γρηγοριάδης και ο νέος πρόεδρος των Τιτάνων κ. Γιάννης Σιαμπος έχουν θέσει σαν πρωτεύοντα στόχο την εισαγωγή και προώθηση νέων παιδιών , με ταλέντο και διάθεση για δουλεία, στην ανδρική ομάδα.
‘Η ομάδα των Τιτάνων θα αποτελεί το φυτώριο των δραμιών καλαθοσφαιριστών με απώτερο στόχο την δημιουργία παιχτών που θα διακριθούν στις μεγάλες κατηγορίες’ δήλωσε ο κ. Νικος Γρηγοριάδης. Νέα παιδιά ,λοιπόν, όπως ο 17χρονος Άγγελος Καραϊσκάκης ,και ο16χρονος Μάκης Γαιτανίδης θα προσπαθήσουν να πατήσουν γερά στη Γ’ Εθνική και να μπορέσουν να συνυπάρξουν μαζί με τους έμπειρους Δραμινους παίχτες των Τιτάνων , που στήριξαν την περσινή πολλή δύσκολη πορεία.
Οι προπονητές και οι έμπειροι παίχτες της ομάδας έχουν δύσκολο έργο και ευθύνη μεγάλη απέναντι στους νέους αθλητές που θα προσπαθήσουν να γίνουν οι επόμενοι πρωταγωνιστές στην Δραμινη ομάδα και οφείλουν να είναι στυλοβάτες αυτής της δύσκολης προσπάθειας . Φυσικά τα νέα παιδιά πρέπει να δουλέψουν σκληρά , με συνέπεια και υπομονή για να δικαιώσουν αυτούς που τους πιστεύουν .

ΠΗΓΗ:draminaspor.gr

ΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΑΚΙΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ

Μ

ΚΑΟΔ: ΜΈΝΕΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ "ΨΑΛΊΔΙ" Ο ΤΑΚΙΑΝΌΣ!

Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις, οι άνθρωποι του ΚΑΟΔ φαίνεται πως αποφάσισαν να διατηρήσουν στην τεχνική τους ηγεσία τον Φώτη Τακιανό!

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε συγγνώμη για ό,τι προηγήθηκε και οι Δραμινοί του πρότειναν σημαντικό "ψαλίδι" στις αποδοχές του (έπαιρνε 67.000 ευρώ), κάτι που φαίνεται πως έγινε αποδεκτό από την πλευρά του. Έτσι, εκτός απροόπτου θα καθοδηγήσει την ομάδα στην Α1. Σε περίπτωση που στραβώσει κάτι, πρώτος επιλαχών είναι οΛευτέρης Κακιούσης.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΚΑΟΔ.

Αρθρο του  Φώτη Δουκάκη στο basketglog.gr
Μπέρδεμα...
Το κλίμα κάθε άλλο παρά θετικό είναι για τον Φώτη Τακιανό στη Δράμα.
Μπορεί η διοίκηση να μην έχει τοποθετηθεί επίσημα, όμως ο κόσμος της ομάδας έχει δείξει με διάφορους τρόπους ότι δεν… χάρηκε την κίνηση του κόουτς να διαπραγματευτεί με τον Άρη (και λίγο λέμε), ενώ ήταν εν ισχύ το συμβόλαιό του με τον ΚΑΟΔ.
Συμβόλαιο υπάρχει, όχι όμως και εκατέρωθεν διάθεση για να τηρηθεί.

Για την ώρα γίνονται συζητήσεις, ανταλλάσσονται απόψεις, με τον Φώτη Τακιανό να ζητά "δεύτερη ευκαιρία" και τους διοικούντες να εμφανίζονται απρόθυμοι να του την προσφέρουν.

Ένα θέμα είναι πώς θα μπορέσουν να απεμπλακούν από το συμβόλαιο, αλλά και ποιος θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον -κατά τα άλλα- πετυχημένοΤακιανό.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΙΤΑΝΩΝ-ΚΑΟΔ.

Κάπως καθυστερημένο αλλά αξίζει τον κόπο να το δημοσιεύσουμε .
Φιλικοί αγώνες μεταξύ των ακαδημιών Α.Ε.Κομοτηνής και Τιτάνων Δράμας.
ΟΡΘΙΟΙ ΟΙ 2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:ΑΛΤΙΝΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΔΕΞΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν.
 Την Κυριακή 19/6 στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής η ακαδημία μας έπαιξε φιλικούς αγώνες με την ακαδημία των Τιτάνων Δράμας.
Τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν και έδειξαν τις ικανότητες και το ταλέντο τους σε κλίμα υγιούς ανταγωνισμού.
Αν και σ'αυτά τα παιχνίδια σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα, αλλά το παιχνίδι, για την ιστορία είχαμε :
στον αγώνα μεταξύ των γεννημένων 2001-02-03 νικήτρια την ομάδα της Δράμας με σκορ 43-31,
και στον αγώνα των γεννημένων 1997-98 (παμπαίδων) επίσης νικήτρια την ομάδα της Δράμας με σκορ 50-41.
Συγχαρητήρια σε όλους.
ΠΗΓΗ:www.aekomotinis.gr

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΚΑΟΔ.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΙΤΑΝΩΝ.

Νέος πρόεδρος, ίδιος προπονητής, διαφορετικό ρόστερ στους Τιτάνες Δράμας.
http://weplayball.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4557%3A2011-07-21-22-09-18&catid=146%3A2011-07-05-07-17-43&Itemid=125&lang=el

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΚΑΟΔ.


Κρατήστε τον Τακιανό στο τιμόνι της ομάδας.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΚΑΟΔ.


Εξηγήσεις ο Τακιανός.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΤΙΤΑΝΕΣ


Νέος πρόεδρος στους Τιτάνες ο Γιάννης Σιάμπος.

Αρθρο του Δ. Αδάκτυλου στο dramagoal.gr.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΡΙΤΗ.(ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ).
Οι κριτές που επιθυμούν να ορίζονται σε αγώνες την αγωνιστική περίοδο 2011-12, πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη τη δήλωση η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ένωσης  http://ekasamath.gr/enim/dilosi%20kriti.pdf

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Στην Α2 το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 16 Οκτωβρίου και η κλήρωση θα γίνει στις 25 Αυγούστου για τις ομάδες του Νότου και στις 26 Αυγούστου για τις ομάδες του Βορρά.
Στις 18 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει φέτος το Κύπελλο Ελλάδας γυναικών, η κλήρωση του οποίου θα γίνει στις 25 Αυγούστου για τις ομάδες του Νότου και στις 26 Αυγούστου για τις ομάδες του Βορρά.
Σωματεία δικαιούμενα συμμετοχής:
ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ.
1.ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ.
2.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ.
3.ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.
4.ΜΕΝΤ.
5.ΠΥΛΑΙΑ.
6.ΑΟΣΕΡΡΩΝ.
7.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ.
8.Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ.
9.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.
10.ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
11.ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
12.ΠΑΟΚ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΟΖΑΝΗ).

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ.

Δημοσιεύθηκαν σήμερα Πέμπτη (14/07) στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.basket.gr  οι νέες ειδικές προκηρύξεις για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ με δύο σημαντικές αλλαγές.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΚΑΟΔ.

Ποιος θα πάει στη Δράμα;

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΤΑΚΙΑΝΟΣ;;;

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΦΩΤΗΣ ΤΑΚΙΑΝΟΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ SITE THΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΤΑΚΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΝ ΜΙΛΑΝ ΜΙΝΙΤΣ.Ο ΠΡΩΗΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΟΔ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΤΑΚΙΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ.Ο ΤΑΚΙΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΙΤΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ...ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΤΑΚΙΑΝΟΣ-ΜΙΝΙΤΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ...ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ...
ΠΗΓΗ ΚΑΟΔFANS.BLOGSPOT.COM

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ.

Στον αγώνα μπαράζ που έγινε στο ΕΑΚ Σταυρούπολης η ομάδα των Τιτάνων κέρδισε με 83-70 τον Μ. Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης και εξασφάλισε οριστικά την παραμονή της στην Γ Εθνική. Αν και δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι με συνέπεια να χάνει με 21-13 στο δεκάλεπτο, η ομάδα βρήκε το ρυθμό της και επικράτησε στη συνέχεια σχετικά εύκολα. Στο γήπεδο οι παίκτες των 2 ομάδων εκτός από την υπερβολική ζέστη  έπαιζαν και χωρίς ουσιαστικά τον φωτεινό πίνακα που χάλασε πολλές φορές.
Δεκάλεπτα:13-21, 49-34, 62-49, 83-70.
ΤΙΤΑΝΕΣ: Μανιώτης 12(1), Μουσίκας 10(2), Μελισσαρίδης Λ. 14(2), Μούκας 16, Εξουζίδης 18, Μελισσαρίδης Σ. 9(2), Φασουλάς 4, Καραισκάκης, Γουδούτσης, Γιάντσιος, Τοσουνίδης, Γαιτανίδης.
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (Τυριακίδης): Χρυσίδης, Πάντσης 10 (3), Μιχαηλίδης 16 (2), Δεληγιάννης 21 (2), Κρομμύδας 8, Ρούζιος 12 (4), Θεολόγου 3, Παπαμιχαήλ.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Α2 ΑΝΔΡΩΝ.

Τα πάντα για την εφετινή Α2.

Το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών τελείωσε στις 11 Ιουνίου, με μεγάλους κερδισμένους τον ΚΑΟΔ και το Ρέθυμνο που πήραν την άνοδο για την Α1. Το superbasket.gr σας παρουσιάζει ένα πλήρες αφιέρωμα στις 16 ομάδες που πήραν μέρος!

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Γυναικειο Τιτανων-Ανανεωση συνεργασιας Προπονητων

Την ανανεωση της συνεργασιας με τον προπονητη του γυναικειου τμηματος κ. Αθανασιο Γαιτανη ανακοινωσε η διοικηση των Τιτανων Δραμας.Ο εμπειρος τεχνικος θα παραμεινει στον παγκο της ομαδας και για την επομενη αγωνιστικη περιοδο.Βοηθος του Σακη Γαιτανη θα ειναι για δευτερη χρονια η Γιαννα Μυλωνα. Ο κ.Αλτιντης Γιαννης δεν θα ανηκει στο προπονητικο team για την επομενη χρονια ,αλλα θα παραμεινει στο συλλογο ως προπονητης των τμηματων υποδομης.Οι προπονησεις του γυναικειου τμηματος συνεχιζονται εως τις 13 Ιουλιου,θα ακολουθησει ενα διαστημα διακοπων και συμφωνα με την ανακοινωση της εναρξης του πρωταθληματος θα ανακοινωθει η εναρξη των προπονησεων για τη νεα περιοδο.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ.

Άκουσον-άκουσον. Πρωτόγνωρα πράγματα. Ενώ επικυρώθηκε η βαθμολογία, ορίστηκαν με κλήρωση οι 2 όμιλοι της Γ Εθνικής ανδρών για το νέο πρωτάθλημα περιόδου 2011-12, ξεκίνησαν οι διακοπές των παικτών, τελείωσαν σχεδόν οι μεταγραφές, η ΕΟΚ όρισε αγώνα μπαράζ για το Σάββατο 9/7/2011 στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης στις 18:30 μεταξύ των Τιτάνων Δράμας και του Μ. Αλέξανδρου Κρύας Βρύσης.
Ο Ν. Γρηγοριάδης και οι παίκτες του καλούνται να αντιμετωπίσουν την αντίπαλη ομάδα και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (πρόβλεψη 37 βαθμοί).

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ...

Βιντεο αφιερωμένο στον Λιούμπο
http://www.youtube.com/results?search_query=pv8Nmp6Lbyw&search_filter=0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΚΑΟΔ.

Ο ΚΑΟ Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία εκφράζει τη λύπη του για το ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο του παίκτη της ομάδας Λιούμπο Γιοβάνοβιτς.
όρθιοι 4ος από αριστερά
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΚΑΟ Δράμας εκφράζει την οδύνη και την θλίψη του για τον άδικο χαμό του Λιούμπο Γιαβάνοβιτς.Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του παίκτη.Ο ΚΑΟΔ θα τιμήσει τη μνήμη του Λιούμπο όπως αρμόζει και αξίζει σε ένα τόσο καλό παιδί, σε ένα πολύ καλό φίλο.Για όλους εμάς αυτή η αναπάντεχη απώλεια είναι δυσβάσταχτη.Οι προσευχές και τα δάκρυα μας ας συνοδέψουν το Λιούμπο σε αυτό το ταξίδι.»

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Σ.Α.Κ.


«Είμαστε συντετριμμένοι…»

 Τη θλίψη και την οδύνη του για τον χαμό του Γιοβάνοβιτς εξέφρασε και ο Σύνδεσμος των παικτών. «Το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και σύσσωμη η οικογένεια του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη τους για τον τραγικό χαμό του μέλους μας Λιούμπο Γιοβάνοβιτς που αγωνιζότανε στην ομάδα του ΚΑΟΔ. Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια ενός 24χρονου παλικαριού και δηλώνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του» ανέφερε στην επιστολή του.


ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΙΤΑΝΩΝ.


Στους Τιτάνες Δράμας η Σταμπουλίδου.


Με ένα χρόνο υποσχετική παραχωρήθηκε στους Τιτάνες Δράμας από την ΕΚ Καβάλας η Μυρτώ Σταμπουλίδου. Η νεαρή παίκτρια είναι γεννημένη το 1994, έχει ύψος 1.74 και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3. Αναμένεται να ενισχύσει τόσο το τμήμα των γυναικών, όσο και αυτό των νεανίδων του συλλόγου της Δράμας.
Η Μ υρτώ Σταμπουλίδου με τον πατέρα της Μάκη Σταμπουλίδη.

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΟΥΜΠΟ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ!!!











Σύμφωνα με την "Blic" ο 24χρονος σέντερ βρισκόταν σε καζίνο στο Τσέτινιε του Μαυροβουνίου, στο οποίο ένας μασκοφόρος, ο οποίος τους απείλησε με όπλο για να ληστέψει τους λιγοστούς επισκέπτες και το προσωπικό.

Ο Γιοβάνοβιτς βρισκόταν εκεί με έναν συμπαίκτη του, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ληστής έβαλε το όπλο στο κεφάλι των ατόμων που βρισκόντουσαν στο καζίνο.

Ακόμη δεν έχει γνωστό το τι ακολούθησε, αλλά εν τέλει μια σφαίρα χτύπησε τον Γιοβάνοβιτς στο στήθος. Ο άτυχος 24χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Ο δολοφόνος έφυγε αμέσως μετά τον πυροβολισμό και αναζητείται από τις αρχές.

Ο Γιοβάνοβιτς ήρθε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια μετά τη θητεία του σε ομάδες του Μαυροβουνίου, μεταξύ των οποίων κι η Μπουντούτσνοστ.

Έπαιξε τη σεζόν 2009-2010 στον Αρκαδικό, ενώ πέρσι πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 με την ομάδα του ΚΑΟΔ!