Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΙΤΑΝΩΝ


Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επανέρχονται τα τμήματα των Τιτάνων μετά τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), με το παιδικό να είναι αυτό που ανοίγει
την αυλαία, καθώς είναι το αγωνιστικό τμήμα που ξεκινά πρώτο απ' όλους τους επίσημους αγώνες.
Προπονητής του τμήματος για τη φετινή χρονιά (2011-12) θα είναι ο κ. Στέφανος Θεοδοσιάδης, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα των Τιτάνων για 7η συνεχή χρονιά, ύστερα και από την τυπική συμφωνία της συνεργασίας τους με τον πρόεδρο κ. Σιάμπο.
Στόχος της ομάδας για τη φετινή περίοδο είναι η μέγιστη δυνατή βελτίωση των ικανοτήτων όλων των αθλητών της  και η αποκόμιση εμπειριών από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα (ΕΚΑΣΑΜΑΘ).
Σίγουρα οι ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές των Τιτάνων μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, αλλά αυτό θα επιτευχθεί μόνο με πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, συγκέντρωση και ταπεινοφροσύνη, όπως επισημαίνει ο προπονητής τους.
Οι αθλητές που θα στελεχώσουν το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα των ΤΙΤΑΝΩΝ, καλούνται να παραβρίσκονται, για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς, την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 10:00 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο (ΔΗ.Γ.Α.) δίπλα στο κολυμβητήριο, και είναι οι εξής:

Γαϊτάνης Βαρδής
Γρηγοριάδης Θεόδωρος
Δημούδης Αναστάσιος
Θεολογίδης Βασίλειος
Κακατσίδης Αθανάσιος
Κολοβής Ιωάννης
Κυριακίδης Γεώργιος
Κωνσταντινίδης Εμμανουήλ
Κωστακίδης Ραφαήλ
Μαδεμλής Χρήστος
Μαυρίδης Νικόλαος
Οικονόμου Πασχάλης
Παναγιώτου Θεόφιλος
Παρλακίδης Χαράλαμπος
Πολίτης Ιωάννης
Σαββαΐδης Αθανάσιος
Χατζόπουλος Απόστολος

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου