Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΚΑΟΔ.

Δυσκολίες 4 ετών.
Ερμηνεύτηκε ως "επικοινωνιακό τρικ"  από ορισμένους, αλλά δεν είναι έτσι! Η παρούσα διοίκηση του ΚΑΟΔ όντως παραιτήθηκε! Πιο σωστά, οι χρηματοδότες παραιτήθηκαν. Και προφανώς, οι Βασίλης Τσακτσαλής και Βασίλης Ποζατζίδης δεν έλαβαν την απόφαση "ελαφρά τη καρδία". Ούτε άφησαν την ομάδα στα "κρύα του λουτρού", καθώς και οργανωμένο πλάνο υπάρχει και χρέη δεν υπάρχουν. Ούτε "έκαναν πίσω" με τις "πρώτες δυσκολίες". Διότι, απλούστατα δεν ήταν οι πρώτες δυσκολίες.

Προηγήθηκαν πολλές στο διάβα των 4 ετών και μάλιστα ιδιαιτέρως επώδυνες, που δεν δημοσιοποιήθηκαν, αλλά αντιμετωπίστηκαν εσωτερικά. Βεβαίως, με ψυχικό και οικονομικό κόστος. Οι διοικούντες τον ΚΑΟΔ όλο ήλπιζαν, αλλά ουδέποτε βρήκαν ουσιαστική στήριξη από τοπικούς παράγοντες ή επιχειρηματίες, μόνο που οι αυξημένες οικονομικές  απαιτήσεις της Α1 επιβάλλουν την ενεργό συμμετοχή των πάντων.

Οι διοικούντες τον ΚΑΟΔ δεν θα περιμένουν εσαεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιμένουν και την ερχόμενη εβδομάδα και ελπίζουν η τοπική κοινωνία να αντιδράσει συσπειρωτικά. "Πρώτος μας στόχος θα είναι να μην χρωστάμε σε κανέναν απ’ όσους υπογράψουν συμβόλαια", μας είχε πει κατ’ αποκλειστικότητα ο κ. Ποζατζίδης πριν από καιρό. Και αυτή ακριβώς τη δέσμευση επιχειρεί να τηρήσεικαι έθεσε τους πάντες (μαζί με τον έτερο βασικό χρηματοδότη του ΚΑΟΔ) προ των ευθυνών τους.

Πολύ πιθανό, εντός των ημερών να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Α.Σ. του ΚΑΟΔ. Έτσι ή αλλιώς, ο Α.Σ. θα κληθεί να λάβει αποφάσεις…

ΠΗΓΗ:basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου